Print bannere Bucuresti

Rami Printing ofera print bannere Bucuresti, bannere promovare indoor si outdoor, cu dimensiuni mari de printare si un cost redus de realizare. Print Bannere  Bucuresti la un pret accesibil si un aspect calitativ.

Print Bannere, reprezinta un produs publicitar realizat prin imprimarea cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent sau prin aplicarea de folie autoadeziva pe materialul denumit generic poliplan. Citește în continuare Print bannere Bucuresti

Inscriptionare auto

Serviciul de inscriptionarei auto reprezinta pentru multe companii una dintre solutiile ideale de promovare si de mentinere a imaginii. Oferim servicii inscriptionare auto pentru firme si persoane fizice la preturi accesibile si calitate garantata.

Pentru colantari auto simple, colantarea se poate face la sediul beneficiarului. In functie de numarul de masini exista o grila de discounturi substantiale. 

Citește în continuare Inscriptionare auto

Print Autocolant Bucuresti

Print Autocolant Bucuresti, reprezinta cea mai aleasa metoda pentru publicitate si promovarea unui produse, serviciu, evenimente, etc. Tehnica autocolantul este o folie PVC alba sau transparenta, cu suprafata lucioasa sau mata.

Datorita calitatii autocolantului si a cernelii folosite vom avea o excelenta calitate a imaginilor, culori vii, claritate deosebita. Autocolantul printat se aplica pe suprafete plane ca: sticla, metal, plastic rigid etc. Citește în continuare Print Autocolant Bucuresti

Servicii productie publicitara