Ce Facem

Esti de parere ca afacerea ta are nevoie de putina culoare?

Rami Printing se declara partenerul perfect! Noi va oferim o gama variata de produse de foarte buna calitate si la preturi rezonabile.

 

Print indoor
Odata intrat clientul in spatiul tau, fie el magazin sau sediu de firma, trebuie sa fie impresionat de amenajarea spatiului si sa fie ghidat de reclamele existente .

Afla mai multe

 

Print outdoor
Vrei sa atragi atentia? Nimic mai simplu! Foloseste printurile noastre de dimensiuni mari si lasa-ti astfel amprenta in mintea privitorilor. 

Afla mai multe

 

Print tranzit
Serviciul de inscriptionarei auto reprezinta pentru multe companii una dintre solutiile ideale de promovare si de mentinere a imaginii. 

Afla mai multe

 

Signalistica
Afacerea ta trebuie sa fie vizibila de la distanta. Cladirea unde se afla spatiul tau trebuie sa gazduiasca o firma luminoasa de la Rami Printing.

Afla mai multe

 

Tipar digital si offset
Printurile noastre sunt executate la o calitate deosebita si cu atentie sporita la detalii datorita utilajelor profesionale cu care lucram.

Afla mai multe

 

Cutter-plotter personalizate
Incepand cu obiecte promotionale precum pixuri, calendare, brichete, pungi, sepci sau tricouri, putem personaliza in principiu orice.

Afla mai multe

 

Design Grafic
Fiindca stim cat conteaza imaginea, venim in sprijinul tau cu idei proaspete si o orientare clara catre nevoile clientilor ce vor intra in contact direct cu produsele, serviciile si imaginea firmei tale!

Afla mai multe

 

Print Autocolant
Autocolantul este o folie PVC alba sau transparenta, cu suprafata lucioasa sau mata. Adezivul foliei de autocolant este de culoare gri sau transparent.

Afla mai multe

 

Backlit film
Backlit Film este un produs publicitar realizat prin imprimarea cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent a materialului denumit generic poliplan (textil dublu acoperit cu PVC).

Afla mai multe

 

Print Mesh
Meshul este un produs publicitar realizat prin imprimarea cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent a poliplanului perforat.

Afla mai multe

 

Print Bannere
Print Bannere, produs publicitar realizat prin imprimarea cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent sau prin aplicarea de folie autoadeziva pe materialul denumit generic poliplan.

Afla mai multe

Display tip pop up
Display tip POP-UP, produs publicitar utilizat cu precadere in amenajarea standurilor expozitionale sau a conferintelor.

Afla mai multe

 

Colantare auto
Colantari auto Bucuresti. Colantari auto in Bucuresti pentru orice masina cu orice culoare. Colantari taxi in Bucuresti. Tipuri de colantari: Light, Full, Partiala.

Afla mai multe

 

People Stopper
People Stopper (panou stradal/ panou semnalizare) este un panou stradal folosit pentru expunerea afiselor si posterelor la nivelul podelei.

Afla mai multe

 

Afise
Afisele au ajuns sa fie o forma de arta urbana. Daca afisele sunt bine realizate, acestea pot promova cu maxima eficienta o companie sau un produs.

Afla mai multe

 

Copertine
Necesita o structura metalica peste care vine intins materialul. Materialul de regula este o panza PVC, disponibila intr-o gama variata de culori.

Afla mai multe

 

Casete Luminoase
Casete luminoase - unul din cele mai importante elemente vizuale, de semnalistica in interior si exterior, intalnit foarte des in diferite forme si dimensiuni.

Afla mai multe

 

Rama Click
Posterul click-frame este ideal pentru expunerea unui anunt ce se schimba periodic, meniuri, oferte de preturi, inramarea unui plan de evacuare, directionale catre si la intrarea in birouri etc.

Afla mai multe

 

Display Roll-up
Sistemele expozitionale de tip roll-up de aluminiu au dimensiuni de la 85 cm cu 200cm pana la 1m cu 200cm si sunt cel mai simplu si rapid mod pentru a va prezenta produsele si serviciile.

Afla mai multe

 

Postere
Afisele au ajuns sa fie o forma de arta urbana. Daca afisele sunt bine realizate, acestea pot promova cu eficienta maxima o companie sau un produs.

Afla mai multe

 

Sablare geamuri
Folie speciala autocolanta pentru decor sau intimitate, reprezinta o varianta avantajoasa din punct de vedere calitate cost. 

Afla mai multe

 

 

Tapet personalizat
Principala caracteristica a tapetului personalizat este ca nu iti impune nicio limita in alegerea designului.

Afla mai multe

 

Folie protectie solara
Foliile de protecţie solară cu aplicare pe exterior sunt recomandate pentru obţinerea unui grad maxim de protecţie împotriva căldurii.

Afla mai multe

 

Realizare site web de prezentare
Pachetul de creare site prezentare Start-up este perfect pentru firmele care sunt la început de drum şi cu un buget restrâns.

Afla mai multe

 

Creare magazin online
Comerţul electronic este o soluţie ideală, deoarece iţi permite să atingi toţi clienţii potenţiali pentru produsele sau serviciile tale şi în acelaşi timp.

Afla mai multe