Autocolant printat

Autocolant printat pentru un plus de promovare. RamiPrinting ofera servicii autocolant printat pentru: colantari auto, decorari vitrine, decorare podea, panouri publicitare, prelate camioane, inscriptionari auto, personalizare obiecte promotionale, etc.

Autocolantul reprezinta o folie PVC alba sau transparenta, cu suprafata lucioasa sau mata. Adezivul foliei de autocolant este extrem de durabil si este de culoare gri sau transparent. Autocolantul este printat cu cerneala ecosolvent Epson GS 6000 (8 culori) fara miros si rezistenta pentru exterior.

Aplicatii ale autocolant printat:

 • decorari interioare si exterioare
 • printuri de orice dimensiuni, in special dimensiuni mari
 • decorare vehicule (colantare, inscriptionare)
 • casete luminoase 
 • diferite semne (signalistica)
 • decorare geamuri, vitrine
 • displayere etc

Tipuri de autocolant printat:

 1. autocolant imprimat – autocolant pvc, monomeric sau polimeric, mat sau lucios, cutilizat in general la colantari auto, decorare vitrine, panouri publicitare.
 2. autocolant perforat imprimat – permite trecerea luminii din exterior catre interior
 3. autocolant taiat Oracal/Avery  – autocolant pvc poate fi polimeric sau monomeric, opac, colorat in masa diverse culori
 4. decupare autocolant pe conturul imaginii – imaginile imprimate pe autocolant pot fi decupate pe cutter-plotter dupa un contur prestabilit.

Autcolantul printat este la o calitate foarte buna fara defecte, culorile sunt vii si rezistente in timp. Autocolantul si cerneala folosite au un standard de calitate inalt si sunt de provenienta din Germania/Belgia si SUA.

Autocolant printat se adreseaza atat persoanelor juridice pentru promovarea serviciilor si produselor lor, cat si pentru persoane fizice care vor sa aduca un plus de frumusete in casa lor print autocolantul Floor Graphics, Stickere, Window Graphics.

Pentru detalii suplimentare autocolant printat trebuie doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp o sa revenim cu informatiile cerute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *